Jídelní lístek

                  

                        Pondělí 21.9.

 

 Svačina:  Kaiserka, tuňáková pomazánka, zelenina, 1,7,4

 Oběd: Polévka:  Zeleninová s kuskusem, 9

                            Italský zbruf, vřetena, sýr, 1,7

Svačina:  Chléb, medové máslo,ovoce, 1,7

 

                       Úterý 22.9.

 Svačina: Jogurt, ovoce, 7

 Oběd: Polévka:  Rajská, 1

           Čočkové karbanátky, bramborová kaše, okurkový salát, 1,3,7

Svačina:  Veka, máslo, zelenina, 1,7

                        Středa   23.9.

 

Svačina:  Slunečnicový chléb, lučina, ovoce, 1,7

 Oběd: Polévka:  Cuketová, 1

              Vepřové poděbradské maso, rýže, 1

 Svačina: Houska, celerová pomazánka, zelenina, 1,7

     

                         Čtvrtek 24.9.

Svačina:  Rohlík, tvarohová pomazánka, zelenina, 1,7

 Oběd: Polévka:  Fazolová, 1

              Pečené kuře, brambor, obloha

Svačina:  Kukuřičné lupínky, ovoce, 1,7

                                                                         

                         Pátek   25.9.

 

Svačina:  Chléb, máslo, plátkový sýr, zelenina, 1,7

 Oběd: Polévka:  Rybí krémová, 1,4

            Krůtí na smetaně, bulgur, rajče, 1,7

Svačina:  Domácí slaný chléb, ovoce 1,7

 

 

 

Informace o složení pokrmu podá na žádost paní Iveta Hejdová, vedoucí školní kuchyně.

 

MŠ- každý den ke svačinám mají děti možnost výběru- mléko (kakao)7, ovocný čaj, šťávu-

( višňová, meruňková, malinová, stevie jablko, stevie borůvka) nebo vodu

 

MŠ- k obědu čaj, šťáva nebo voda

 

 

 

Čísla za názvem pokrmu označují možné alergeny, které jídla obsahují.

Seznam alergenů:

1- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

2- Korýši a výrobky z nich

3- Vejce a výrobky z nich

4- Ryby a výrobky z nich

5- Podzemnice olejná( arašídy) a výrobky z nich

6- Sójové boby a výrobky z nich

7- Mléko

8- Skořápkové plody ( ořechy) a výrobky z nich

9- Celer a výrobky z nich

10- Hořčice a výrobky z nich

11- Sezamová semena a výrobky z nich

12- Oxid siřičitý a siřičitany

13- Vlčí bob a výrobky z něj

14- Měkkýši a výrobky z nich

 

Jidelni-listek