Jídelní lístek

                  

                        Pondělí 6.7.

 

 Svačina:  

 Oběd: Polévka:  

                            

Svačina:  

 

                       Úterý 7.7.

 Svačina:  Jogurt, ovoce, 7

 Oběd: Polévka:  Česnečka ,3,9

           Zapečené brambory, 3,7

Svačina:  Toustový chléb, paprikové žervé, zelenina, 1,7

                        Středa   8.7.

 

Svačina:  Houska, rybičková pomazánka, zelenina, 1,4,7

 Oběd: Polévka:  Hrstková , 1,9

              Kuře jako kachna, zelí, houskový knedlík, 1,3

 Svačina:  Veka, pomazánkové máslo, ovoce, 1,7

     

                         Čtvrtek 9.7.

Svačina:  Chléb, pažitkové žervé, zelenina, 1,7

 Oběd: Polévka:  Vývar s vaječnou rýží, 1,3,9

              Bavorské vdolky, 1,3,7

Svačina:  Lupínky, mléko,ovoce, 7

                                                                         

                         Pátek   10.7.

 

Svačina:  Jogurt, ovoce, 7

 Oběd: Polévka:  Kulajda, 1,3,7

            Halušky s uzeným masem, 1,3

Svačina:  Chléb, lučina, ovoce, 1,7

 

 

 

Informace o složení pokrmu podá na žádost paní Iveta Hejdová, vedoucí školní kuchyně.

 

MŠ- každý den ke svačinám mají děti možnost výběru- mléko (kakao)7, ovocný čaj, šťávu-

( višňová, meruňková, malinová, stevie jablko, stevie borůvka) nebo vodu

 

MŠ- k obědu čaj, šťáva nebo voda

 

 

 

Čísla za názvem pokrmu označují možné alergeny, které jídla obsahují.

Seznam alergenů:

1- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

2- Korýši a výrobky z nich

3- Vejce a výrobky z nich

4- Ryby a výrobky z nich

5- Podzemnice olejná( arašídy) a výrobky z nich

6- Sójové boby a výrobky z nich

7- Mléko

8- Skořápkové plody ( ořechy) a výrobky z nich

9- Celer a výrobky z nich

10- Hořčice a výrobky z nich

11- Sezamová semena a výrobky z nich

12- Oxid siřičitý a siřičitany

13- Vlčí bob a výrobky z něj

14- Měkkýši a výrobky z nich

 

Jidelni-listek